Puhtauspäivä 2019

 

Puhtauspäivää vietetään jälleen joulukuun ensimmäisenä maanantaina, eli tänä vuonna 2.12.2019. Puhtauspäivänä kun puhtautta juhlitaan, samalla on oiva tilaisuus järjestää työpaikalla jotain kivaa koko porukalle. Tiettävästi Puhtauspäivän merkeissä on mm. käyty pizzalla, keilattu, osallistuttu koulutuksiin, kahviteltu kakun kera, ja paljon muuta! Mitä teillä tehdään tällä kertaa?

 

Työhyvinvointiluento, Vuoden teko 2019 -palkitseminen ja juhlavuoden käynnistäminen

Tänä vuonna Puhtauspäivään liittyy monta hienoa asiaa:

  • Puhtauspäivänä julkistetaan ja palkitaan Puhtausalan vuoden teko 2019 -tunnustuksen voittaja
  • Puhtauspäivänä käynnistetään SSTL Puhtausala ry:n 50-vuotisjuhlavuosi
  • Puhtauspäivänä pidetään kaikille avoin ja maksuton työhyvinvointiin liittyvä luento (puhujana Puhtausala-lehden kolumneista tuttu Minna Liminka)

Käytännössä asia hoituu siis niin, että Puhtauspäivänä SSTL Puhtausala ry:n toimistolta lähetetään livelähetys, jossa palkitaan Vuoden teko 2019 -voittaja, kerrotaan juhlavuodesta sekä pidetään työhyvinvointiluento. Yksi Puhtauspäivän yhteisistä jutuista työpaikoilla voikin siis olla tämän lähetyksen katsominen porukalla. Livelähetys alkaa klo 13.00 ja kestää noin tunnin.

 

Puhtauspäivän tuotteet

Juhlitaan puhtautta -kortteja on vielä nopeimmille saatavilla! Kortissa on valmiiksi painettuna siivoojan terveiset asiakkaalle: "Teen sinulle puhtautta, koska puhtaus…" ja lueteltuna hyviä asioita, jotka puhtaus tuo. Loppuun siivooja voi halutessaan laittaa oman nimikirjoituksensa.

Kortteja myydään 50 kpl nipuissa, hinta 5 euroa/nippu + posti- ja käsittelykulut. Kortteja lähetetään tilausten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin varastoa riittää. Tilaa laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi

I love Puhtaus -t-paitoja on kiva pitää myös porukalla. Laita tilaus hyvissä ajoin kokotiedoilla varustettuna. Voit tilata yksittäiset kappaleet Puhtausalan verkkokaupasta ja isommat tilaukset laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi

 

Tiedot täydentyvät.

 

SSTL Puhtausala ry