Puhtausala-lehti

Puhtausala on puolueeton ammattilehti, josta ilmestyy vuonna 2020 yhteensä viisi numeroa, joista numero 2-2020 on Amsterdamissa 12.–15.5.2020 pidettävien Interclean-messujen erikoisnumero.

Uusin numero 5_2019 ilmestyi 20.11.2019, mutta postilakon vuoksi paperilehti jäi monilta vielä silloin saamatta. Lehden voi lukea näköislehtenä tästä.

Seuraava numero 1_2020 ilmestyy 21.2.2020. Lisätietoa aikatauluista ja ilmoitusaineiston lähettämisestä saa lehden Mediakortista 2020 tai Tiedotus-välilehden sivulta Mediatiedot ja ilmoittaminen.

Puhtausala-lehti uudistui vuoden 2019 alussa. Artikkelit ovat lehdessä nyt osastoittain.

  • Kehittyvä puhtausala -osasto käsittää siivouskoneet, -aineet ja -välineet, pintamateriaalit sekä digitalisaation ja robotiikan.
  • Työhyvinvointi-otsikon alla käsitellään ergonomiaa, työterveyttä, työkykyä ja työhyvinvointia. Vuonna 2019 kolumnistina aloittanut Minna Liminka jatkaa kolumnistina myös vuonna 2020.
  • Koulutussivuilta löytyvät alan ammatillisia tutkintoja koskevat asiat ja muut oppilaitosten uutiset ja sekä tutkintoja suorittaneiden Valmistuneet-palsta.
  • Tutkimussivuilla esitellään esimerkiksi opinnäytetöitä ja kehityshankkeiden tuloksia.
  • Yrityselämä-otsikon alle tulevat artikkelit, jotka käsittelevät yritysten toimintaa, uutuustuotteita, yrityskauppoja ja -palveluita.
  • Jokaisessa lehdessä on myös jäsensivut sekä Puhtausluuta -lukijakilpailu. Etsi lehdestä Puhtausluuta ja osallistu kisaan!

Lehdestä tutut aihepiirit löytyvät myös digiPuhtausalasta sekä Puhtausalan tietopankista.

Puhtausala-lehden saavat kaikki SSTL Puhtausala ry:n jäsenet jäsenetuna. Lehden saadaksesi voit siis joko liittyä jäseneksi (henkilö- tai yritysjäsen) tai tilata lehden tavanomaisena tilauksena. Lehden vuosikerran hinta on 82,50 euroa, kestotilauksena 77 euroa.

Tilaa lehti

Liity jäseneksi
 

Artikkelihaku

Etsitkö jotain tiettyä artikkelia tai haluatko tietää missä lehdissä on kirjoitettu tietystä aiheesta?

Artikkelihakuun tästä

Ohessa vuoden 2019 aikana ilmestyneet lehdet. Numerot 3, 4 ja 5 voi lukea myös näköislehtinä kuvien alla olevista linkeistä.

Tilaa uutiskirje