Puhtausala-lehti

Puhtausala on puolueeton ammattilehti, josta ilmestyy vuonna 2019 yhteensä viisi numeroa, joista numero 2-2019 on erikoisnumero eli Finnclean PRO messulehti. Lehden rakenne on uudistunut vuoden 2019 ensimmäisestä numerosta alkaen. Artikkelit ovat lehdessä nyt osastoittain, mikä palvelee paremmin sekä lukijaa että ilmoittajaa. Jäsenasiat löytyvät omilta sivuiltaan.

  • Kehittyvä puhtausala -osasto käsittää siivouskoneet, -aineet ja -välineet, pintamateriaalit sekä digitalisaation ja robotiikan.
  • Työhyvinvointi-otsikon alla käsitellään ergonomiaa, työterveyttä, työkykyä ja työhyvinvointia. Uutena kolumnistina aloittaa Minna Liminka.
  • Koulutussivuilta löytyvät SSTL Puhtausalan koulutukset, oppilaitosten uutiset ja ammatillisia tutkintoja koskevat asiat sekä tutkintoja suorittaneiden Valmistuneet-palsta.
  • Tutkimussivuilla esitellään esimerkiksi opinnäytetöitä ja kehityshankkeiden tuloksia.
  • Yrityselämä-otsikon alle tulevat artikkelit, jotka käsittelevät yritysten toimintaa, tuotteita, yrityskauppoja sekä uutuustuotteita ja -palveluita.

Samat aihepiirit löytyvät myös Puhtausalan tietopankista.

Puhtausala-lehden saavat kaikki SSTL Puhtausala ry:n jäsenet jäsenetuna. Lehden saadaksesi voit siis joko liittyä jäseneksi (henkilö- tai yritysjäsen) tai tilata lehden tavanomaisena tilauksena. Lehden vuosikerran hinta on 82,50 euroa, kestotilauksena 77 euroa.

Liity jäseneksi

Tilaa lehti

 

Puhtausluuta

Puhtausluuta on jokaisessa lehdessä löytyvä lukijakilpailu. Etsi lehdestä Puhtausluuta ja osallistu kisaan!
 

Artikkelihaku

Etsitkö jotain tiettyä artikkelia tai haluatko tietää missä lehdissä on kirjoitettu tietystä aiheesta?

Artikkelihakuun tästä

 

digiPUHTAUSALA

Lue maksuttomia ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia sekä löydä tietoa jäsentapahtumista, alan uutuuksista, nimityksistä ja valmistuneista.

Digilehteen

 

SSTL Puhtausala ry