Kilpailut

SSTL Puhtausala ry järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa kilpailuja, joiden tavoitteena on tuoda esille puhtausalan tekijöitä, jotka toimivat asiakaslähtöisesti ja ammattimaisesti sekä ovat ylpeitä omasta työstään puhtausalalla.

Uusin kilpailu on Vuoden puhtausalan teko, jonka saaja voi olla henkilö, yritys tai yhteisö.

Vuoden puhtausalan teko

Puhtausalan ammattilaiseksi valitaan puhtausalan ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka osaa työnsä perusasiat laaja-alaisesti, on joustava, osaa suunnitella omaa työtään, ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen, ottaa huomioon tämän päivän laatuvaatimukset, ja kokee olevansa palveluammatissa työntekijätasoinen henkilö. Puhtausalan ammattilainen 2017 on Lassila & Tikanojalla Lahdessa työskentelevä Tarja Vola.

Seuraavan kerran Puhtausalan ammattilainen valitaan Finnclean-messuilla vuonna 2021.

Puhtausalan ammattilaiseksi

Puhtausalan esimies on hyville ja innostaville, puhtausalaa eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus, jonka avulla kilpailun järjestäjät haluavat korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Puhtausalan esimies vuosille 2019-2020 julkistettiin Esimies- ja asiantuntijapäivillä tammikuussa 2019 ja hän on Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni.

Seuraavan kerran Puhtausalan esimies valitaan Esimies- ja asiantuntijapäivillä tammikuussa 2021.

Puhtausalan esimies

SSTL Puhtausala ry